Οι πέντε τρομακτικές προφητείες από το τυφλό μέντιουμ Baba Vanga για το 2023

Για το νέο έτος, το τυφλό μέντιουμ οραματίστηκε καταστροφικές ηλιακές καταιγίδες, δοκιμές βιοόπλων σε ανθρώπους κι άλλα τρομακτικά γεργονότα

Πέντε τρομακτικές προφητείες για το 2023 έχει κάνει η τυφλή μέντιουμ Baba Vanga που ήταν γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων». Η Vanga πέθανε πριν από 25 χρόνια  σε ηλικία 84 ετών ωστόσο έχει προχωρήσει σε σημαντικές προβλέψεις όπως αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ  καθώς επίσης και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. 

Για το νέο έτος, το τυφλό μέντιουμ οραματίστηκε καταστροφικές ηλιακές καταιγίδες, δοκιμές βιοόπλων σε ανθρώπους, μετατόπιση της τροχιάς της Γης, πυρηνική έκρηξη και τέλος φυσικές γεννήσεις.

Συγκεκριμένα, έχει προβλέψει ότι μια «μεγάλη χώρα» θα πραγματοποιήσει μελέτες βιοόπλων σε ανθρώπους, οι οποίες θα οδηγούσαν στο θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. Ωστόσο, η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα Βιολογικά Όπλα απαγορεύει τη διεξαγωγή τέτοιου είδους πειραμάτων.

Παράλληλα, η Baba που προέβλεψε σωστά την καταστροφή του Τσερνομπίλ, προειδοποίησε επίσης για πιθανή έκρηξη πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής το 2023. Αυτή η απόκοσμη πρόβλεψη έρχεται καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες ανησυχούν για μια πυρηνική καταστροφή στην Ουκρανία καθώς τον περασμένο μήνα, ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν την περιοχή γύρω από τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια με τον επικεφαλής της ατομικής ενέργειας του ΟΗΕ να αποκαλεί τον ρωσικό πόλεμο στην Ουκρανία «εξαιρετικά ανησυχητικό».   

Η Baba προέβλεψε επίσης ότι τον επόμενο χρόνο η Γη θα βιώσει μια αλλαγή στην τροχιά της με κάποιο τρόπο - αν και δεν έχει δώσει λεπτομέρειες. Κάθε χρόνο, η Γη ταξιδεύει 584 εκατομμύρια μίλια γύρω από τον ήλιο, ωστόσο η τροχιά μπορεί να μετατοπιστεί ελαφρώς λόγω των βαρυτικών δυνάμεων άλλων πλανητών.

Η άφιξη μιας πρωτοφανούς ηλιακής καταιγίδας για τον πλανήτη μας είναι μια άλλη τρομακτική προφητεία που έχει κάνει για το 2023. Οι ηλιακές καταιγίδες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μαζικές διακοπές ρεύματος και βλάβες στην επικοινωνία, προκαλώντας μια σειρά από προβλήματα.  Ηλιακές καταιγίδες συμβαίνουν όταν μια έκρηξη ενέργειας απελευθερώνεται από τον ήλιο, στέλνοντας ηλεκτρικά φορτία, μαγνητικά πεδία και ακτινοβολία προς τη Γη.

Επίσης, έχει προβλέψει ότι οι φυσικές ανθρώπινες γεννήσεις θα απαγορευθούν από τις κυβερνήσεις. Το παράξενο αυτό σενάριο θα συμβεί όταν κυβερνητικοί αξιωματούχοι αρχίζουν να πιέζουν για παραγωγή της ανθρώπινης ζωής σε εργαστήρια και να περιορίζουν τις φυσικές γεννήσεις.

Προειδοποίησε ακόμη,  ότι οι μεγάλες πόλεις θα αρχίσουν να βυθίζονται λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας το 2022. Η πρόβλεψη αυτή φαίνεται να έχει κάποια βάση καθώς νωρίτερα φέτος οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους του Κεντ να χρησιμοποιούν το νερό «μόνο για βασική χρήση» καθώς η αυξημένη ζήτηση και οι χαμηλές θερμοκρασίες είχαν ήδη θέσει την κομητεία σε «κόκκινο συναγερμό».

Το μέντιουμ έχει ισχυριστεί ότι διέθετε ένα σπάνιο χάρισμα από τον Θεό που τη βοήθησε να δει το μέλλον αφού έχασε την όρασή της σε ηλικία 12 ετών. 

Πηγή: skai.gr