Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν γνώριζε ότι πλήρωσε την Στόρμι Ντάνιελς!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν γνώριζε ότι ο προσωπικός δικηγόρος του είχε καταβάλει το ποσό των 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς το 2016 επέμεινε την Πέμπτη το βράδυ η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς σχολιάζοντας τη νέα αποκάλυψε. Ο Τραμπ πληροφορήθηκε αργότερα αυτήν την πληρωμή, σύμφωνα με την κυβερνητική αξιωματούχο.

Τον Απρίλιο ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι δεν γνώριζε ότι ο Μάικλ Κόεν έδωσε τα χρήματα αυτά στην Ντάνιελς. Ωστόσο, την Τετάρτη ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης που έχει πλέον ενταχθεί στην ομάδα νομικών συμβούλων του Τραμπ, τον διέψευσε, λέγοντας ότι ο πρόεδρος γνώριζε και αποζημίωσε τον Κόεν.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, υποστηρίζει ότι είχε μια σύντομη σχέση με τον Τραμπ το 2006. Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε απόψε ότι ο πρόεδρος εξακολουθεί να διαψεύδει τον ισχυρισμό αυτό.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ