«Άγιος Βασίλης» του Μάντσεστερ η Αριάνα Γκράντε και φέτος, μετά την τρομοκρατική επίθεση του 2017: Έστειλε δώρα στα άρρωστα παιδιά

Η Αριάνα, που είναι επίτιμη πολίτης του Μάντσεστερ πλέον, στέκεται στο πλευρό των πολιτών και κυρίως των μικρών παιδιών, κάθε χρόνο μετά τη βομβιστική επίθεση

Η Αριάνα Γκράντε, σαν κρυφός Άγιος Βασίλης, χάρισε απλόχερα χαμόγελο σε παιδάκια που βρίσκονται σε νοσοκομεία παίδων του Μάντσεστερ, αφήνοντάς τους δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η διάσημη τραγουδίστρια, είχε μακροχρόνια σχέση με τη φιλανθρωπική οργάνωση Royal Manchester Children's Hospital, από την επίθεση στο Manchester Arena το 2017, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι.

Τη Δευτέρα, η φιλανθρωπική οργάνωση του νοσοκομείου, κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες δεκάδων πολύχρωμων δώρων κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ευχαριστώντας την ποπ τραγουδίστρια. 

ariana grande

«Σ' ευχαριστούμε, Αριάνα! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που λάβαμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς μας ασθενείς από την Ariana Grande», δημοσίευσε στο Twitter και το Instagram. 

Τα δώρα από την «Άγια – Αριάνα» διανεμήθηκαν σε μωρά, παιδιά και εφήβους σε παιδιατρικούς θαλάμους στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, στα Νοσοκομεία Trafford, στο Νοσοκομείο Wythenshawe και στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόρειου Μάντσεστερ. 

«Είναι συγκινητικό που η Ariana για άλλη μια φορά με τόση αγάπη έκανε αυτή την ειδική δωρεά στην οικογένεια των νοσοκομείων μας», δήλωσε η Tanya Hamid, προσωρινή διευθύντρια του Manchester Foundation Trust Charity, στην ανάρτηση στο Instagram. «Γνωρίζουμε ότι το Μάντσεστερ, και συγκεκριμένα το Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Αριάνα», πρόσθεσε. 

ariana grande

Πέρυσι, η 29χρονη τραγουδίστρια παρέδωσε 1.000 δώρα σε παιδιά στο Μάντσεστερ που ήταν ασθενείς τα Χριστούγεννα. Το 2020, έδωσε ένα κουπόνι Amazon 100 λιρών (120,82 δολάρια) σε κάθε νεαρό ασθενή στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ και στο Βασιλικό Ιατρείο του Μάντσεστερ. 

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Γκράντε διατήρησε στενούς δεσμούς με το Μάντσεστερ, και μάλιστα έγινε επίτιμη πολίτης μετά τη συναυλία της στο One Love Manchester, που πραγματοποιήθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα της επίθεσης στην Αρένα, λίγες εβδομάδες μετά τη βομβιστική επίθεση.

manchester

Πηγή: skai.gr