Ο 8χρονος Αράτ Χοσεϊνί είναι ο επόμενος «Μέσι» - Μαγικά κόλπα με τη μπάλα και σώμα «φέτες» (βίντεο - φωτογραφίες)

Με 6 εκατομμύρια followers, ο μικρός Ιρανός κάνει διαστημικά κόλπα με τη μπάλα (και πολύ σκληρή προπόνηση κομάντο) 

Ο 8χρονος Αράτ Χοσεϊνί με καταγωγή από το Ιράν είναι κυριολεκτικά παιδί - θαύμα στο ποδόσφαιρο -δεν είναι τυχαίο ότι του έχουν δώσει τον τίτλο του «επόμενου Μέσι».

Ο μικρός Αράτ έγινε δημοφιλής στα social media στην ηλικία των 5 ετών όταν ο μπαμπάς του άρχισε να ανεβάζει βίντεο από τις εξοντωτικές προπονήσεις τους (τρέχει με κόντρα αλεξίπτωτο και σκαρφαλώνει με γυμνά χέρια ακόμα και σε κάθετο τοίχο) , τα απίστευτα ντριμπλαρίσματά του, τα μαγικά γκολ του και τα 3.000 συνεχόμενα γκελ.

Σε ελάχιστο χρόνο, μπαμπάς - προπονητής και γιος – ποδοσφαιριστής μετακόμισαν στην Αγγλία προκειμένου ο μικρούλης Αράτ να μπει στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Liverpool.

Για τρία χρόνια, ο Αράτ «τελειοποίησε» τις εξωπραγματικές για την ηλικία του ικανότητές του στο ποδόσφαιρο με συνέπεια και επαγγελματισμό και έγινε παγκόσμιος σταρ στους φανατικούς της μπάλας και όχι μόνο.

Ενδεικτικά, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ και ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών Άντονι Τζόσουα είναι μόνο δύο ονόματα υψηλού προφίλ που ακολουθούν τον λογαριασμό του Χοσεϊνί στο Instagram. 

Όλα καλά μέχρι εδώ, το μέλλον του 8χρονου Αράτ προδιαγράφεται υπέλαμπρο και προσοδοφόρο.Η ιστορία «χαλάει» όταν το αγόρι σηκώνει την μπλούζα του και αποκαλύπτει τους κοιλιακούς του - που ταιριάζουν σε μπόντι μπίλντερ και όχι σε 8χρονο παιδί - λόγω της εξαντλητικής προπόνησης και ανάλογης διατροφής. 

Πέρσι τον Ιανουάριο ο Αράτ (ή ο μπαμπάς – προπονητής – μάνατζερ) ανακοίνωσε ότι φεύγει από την ακαδημία της Liverpool γιατί «δεν ήταν πια χρήσιμοι ο ένας στον άλλον» και πλέον τον προπονεί και τον μανατζάρει μόνο ο μπαμπάς του. 

Πηγή: skai.gr