Αντιδρά ο Τραμπ στην αγωγή των ΜΜΕ: «Κάνουμε έφεση - Είναι κλόουν τρίτης κατηγορίας»

«Τα Μέσα Ενημέρωσης ΔΕΝ έχουν καμία αξιοπιστία, κι αυτό είναι πολύ κακό για το Έθνος μας! Γιατί θα έπρεπε να δίνω "πρόσβαση" σε τέτοιους ανθρώπους;» δήλωσε

Τραμπ

Την πρώτη του αντίδραση μετά την ανακοίνωση ότι τα δίκτυα CNN, MS NOW και Politico κατέθεσαν μήνυση εναντίον του για την απαγόρευση πρόσβασης στον Λευκό Οίκο έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump), ο οποίος δήλωσε μέσω Truth Social ότι θα ασκήσει έφεση, κατηγορώντας τα ξανά για «ψευδείς ειδήσεις» και ότι είναι «κλόουν τρίτης κατηγορίας, οι οποίοι σκοπίμως παραμορφώνουν, διαστρεβλώνουν και υποβαθμίζουν οτιδήποτε γράφουν ή δημοσιεύουν».

«Με έναν τόσο Διεφθαρμένο και Διεστραμμένο Τύπο, πώς κέρδισα με τέτοια ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ; Επειδή τα Μέσα Ενημέρωσης ΔΕΝ έχουν καμία αξιοπιστία, κι αυτό είναι πολύ κακό για το Έθνος μας! Γιατί θα έπρεπε να δίνω «πρόσβαση» σε τέτοιους ανθρώπους;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Πηγή: skai.gr
8 0 Bookmark

Απόρρητο