Κλείσιμο

Αλλεργία από φυστίκια ως πιθανή αιτία θανάτου του αναλυτή της Goldman Sachs αναφέρει ο πατέρας του

Πιστεύουμε ότι είτε είχε αλλεργική αντίδραση, ήταν αλλεργικός στα φιστίκια και ίσως έφαγε κάτι χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι περιείχε φιστίκια, αναφέρει ο πατέρας του άτυχου άντρα

Την εκδοχή του αλλεργικού σοκ από φιστίκια αναφέρει ως πιθανή αιτία θανάτου ο πατέρας του αναλυτή της Goldman Sachs που βρέθηκε νεκρός σε έναν κολπίσκο μετά από μια συναυλία στο Brooklyn Mirage.

Ο πατέρας του John Castic είπε ότι πιστεύει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αλεργική αντίδραση αφότου έφυγε από το χώρο της συναυλίας στο Bushwick γύρω στις 3:15 π.μ. Σάββατο.

«Πιστεύουμε ότι είτε είχε αλλεργική αντίδραση, ήταν αλλεργικός στα φιστίκια και ίσως έφαγε κάτι χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι περιείχε φιστίκια, είτε υπήρχε μια μη ανιχνευμένη αλλεργία που να σχετίζεται μ το αλκοόλ», είπε ο Jeff Castic στην Daily Mail.

Ο συντετριμμένος πατέρας είπε ότι ο γιος του είχε πει στους φίλους του ότι δεν αισθανόταν καλά πριν αποφασίσει να φύγει μόνος του. «Ήταν στο κλαμπ όταν άρχισε να αρρωσταίνει, οπότε είπε στους φίλους του ότι θα πήγαινε σπίτι του» είπε ο ίδιος.

Η τελευταία φορά που εθεάθη  καταγράφηκε σε βίντεο παρακολούθησης να περπατά ήρεμα κατά μήκος της λεωφόρου Stewart από τον χώρο, όχι πολύ μακριά από το σημείο όπου ανασύρθηκε το σώμα του στο Newtown Creek την Τρίτη.

αναλυτης

Η οικογένεια αναφέρει πως δεν έχει ενδείξεις ότι ο θάνατός του μπορεί να προήλθε από εγκληματική ενέργεια καθώς όλα τα προσωπικά του αντικείμενα ήταν στην κατοχή του και δεν υπάρχουν ίχνη ληστείας.

Η οικογένεια περιμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή για να προσδιορίσει την αιτία θανάτου. Ο πατέρα περιέγραψε τον Τζον ως έναν «λαμπερό, χαρισματικό νεαρό άνδρα» που «είχε πολλούς φίλους και του άρεσε να ταξιδεύει» - προσθέτοντας ότι ήταν «πολύ χαρούμενος» και τα πήγαινε καλά στη δουλειά πριν από τον τραγικό θάνατό του.

Η σορός του αναλυτή της Goldman Sachs ανασύρθηκε όταν ένας άνδρας περαστικός παρατήρησε ένα φουσκωμένο σώμα χωρίς πουκάμισο να επιπλέει στο English Kills, έναν παραπόταμο του East River. 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν είχε εμφανή σημάδια τραύματος, και η αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός.

Ο Τζον ήταν ο δεύτερος νεαρός άνδρας που εξαφανίστηκε κοντά στο Μιράζ του Μπρούκλιν πρόσφατα και στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός στον ίδιο κολπίσκο. Το σώμα του επίσης 27χρονου Καρλ Κλεμέντε ανασύρθηκε λίγες μέρες αφότουκι εκείνος έφυγε απομακρύνθηκε από το κλαμπ, ανέφεραν πηγές.

Πηγές ανέφεραν ότι ο θάνατός του δεν φαίνεται να είναι ύποπτος.

Πηγή: skai.gr