Αλέν Ντελόν: «Η γυναίκα που τον προσέχει τον κακοποιεί συστηματικά» καταγγέλλουν τα παιδιά του 

Δύσκολες έως και απάνθρωπες καταστάσεις βιώνει ο θρυλικός γόης του παγκόσμιου κινηματογράφου στα χέρια της «αποκλειστικής» του

Δύσκολες έως και απάνθρωπες καταστάσεις βιώνει ο θρυλικός γόης του παγκόσμιου κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν (Alain Delon), σύμφωνα με σοκαριστικές καταγγελίες  των παιδιών του εναντίον της γυναίκας που τον προσέχει. 

Το 2019, σε ηλικία 83 ετών, ο Αλέν Ντελόν υπέστη καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια «ελαφριά» εγκεφαλική αιμορραγία και έκτοτε προσέλαβε μια γυναίκα για να τον προσέχει στο διαμέρισμά του στο Παρίσι, την Χιρόμι Ρόλιν από την Ιαπωνία.

Τώρα, τα τρία παιδιά του Ντελόν, η Ανούσκα, ο Άντον και ο Αλάν – Φαμπιέν κατήγγειλαν την Ρολίν ότι κακομεταχειρίζεται τον πατέρα τους , ακόμα και ότι τον χτυπάει. 

Τα παιδιά του θρύλου του γαλλικού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν υπέβαλαν καταγγελία στην αστυνομία εναντίον της την Τετάρτη, 5 Ιουλίου, με ισχυρισμούς για παρενόχληση και «απειλητική» συμπεριφορά, δήλωσε ο δικηγόρος τους στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Την μήνυση υπογράφει και ο πατέρας τους, καθώς φαίνεται ότι έχει ζητήσει από την αποκλειστική του να φύγει από το σπίτι, όμως αυτή αρνείται. 

Η προσωπική βοηθός του Αλέν Ντελόν κατηγορείται ότι εκμεταλλεύεται την αδυναμία του ηλικιωμένου και άρρωστου σταρ και του συμπεριφέρεται με απαράδεκτο τρόπο. 

«Όσο περνούσε ο καιρός γινόταν ολοένα και πιο επιθετική, απαξιωτική και προσβλητική προς τον Ντελόν και τα παιδιά του», δήλωσε σύμφωνα με τη Le Monde, ο δικηγόρος των παιδιών, Christophe Ayela 

«Εμποδίζει την επαφή του με την οικογένεια και τους φίλους του, παρακολουθεί  τις τηλεφωνικές κλήσεις του κι κλέβει την αλληλογραφία του προκειμένου να μην τη διαβάσει», αναφέρει στη μήνυση ο Γάλλος δικηγόρος. 

Επιπλέον, ο Άντονι Ντελόν υπέβαλλε πρόσθετη καταγγελία στην αστυνομία για «βία εναντίον ευάλωτου ατόμου», είπε ο δικηγόρος στο Γαλλικό Πρακτορείο, προσθέτοντας ότι η φερόμενη συμπεριφορά της γυναίκας συνεχιζόταν για τουλάχιστον 18 μήνες.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Γαλλία