Κλείσιμο

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο. Σε πτώση η θερμοκρασία την Κυριακή κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια. Σε περαιτέρω πτώση τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Σήμερα Παρασκευή  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές συννεφιές στα Βόρεια  Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Δ – ΝΔ  3 με 5  μποφόρ και Νότια της Πελοποννήσου τοπικά 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 34 με 36 βαθμούς στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά έως 37 με 38 βαθμούς και στα νησιά έως 30 με 32 βαθμούς  Το ΣάββατοΓενικά αίθριος καιρός , αλλά  από το απόγευμα στα ΒΔ θα συννεφιάσει και θα βρέξει στο Β Ιόνιο , την Ήπειρο , τη Δ Στερεά και τη Δ Μακεδονία    Οι Άνεμοι θα πνέουν Δ – ΝΔ  3 με 5 μποφόρ και στα Νότια τοπικά 6  Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα  Την Κυριακή  Στα Δ και Β και κυρίως στα Δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα  γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δ – ΒΔ 4 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο Δ – ΝΔ 4 με 5 στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  κυρίως στα Δ και Β. Τη Δευτέρα γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι Β – ΒΔ 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα Ανατολικά . Τέλος την Τρίτη  Στη δυτική Ελλάδα θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά  Οι άνεμοιθα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο ΝΑ  Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασίαδεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός: Γενικά αίθριος . Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ  Η Θερμοκρασία : έως 34 βαθμούς

Θεσ/νίκη     

Καιρός:  Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι  θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς  

Πηγή: skai.gr