Κλείσιμο

Ο άστατος καιρός συνεχίζεται και το Σ/Κ με τις περισσότερες και εντονότερες βροχές να εκδηλώνονται το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή Τοπικές βροχές , θα σημειωθούν  στο Ιόνιο , τα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά , που πρόσκαιρα , σχεδόν , θα σταματήσουν. Από αργά το βράδυ όμως και πάλι βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο , την Πελοπόννησο και τη Στερεά.  Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ , και στο Αιγαίο 3 με 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 14 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 17 και στα Δωδεκάνησα έως 18 βαθμούς.  

Άστατος  θα είναι ο καιρός και το Σ/Κ . Έτσι το Σάββατο Συννεφιά θα έχουμε στη χώρα , με τοπικές βροχές , αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη δυτική Ελλάδα . Την Κυριακή Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από αργά το βράδυ.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά , με πιθανότητα  βροχής το πρωί.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 13  βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr