Κλείσιμο

Τοπικές βροχές μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και ακόμα λίγο θα πέσει την Κυριακή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Σε όλη τη χώρα θα υπάρχει συννεφιά παροδικά αυξημένη. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά.  Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ , και στα πελάγη τοπικά 7 με 8.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 20 με 22 βαθμούς. 

Την Τετάρτη Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα σημειωθούν  ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά , κατά τόπους πιο πυκνή. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και το νοτιοανατολικό Αιγαίο Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα  Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.  

Την Πέμπτη και την Παρασκευή  τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Η ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  

Βροχερός θα είναι ο καιρός και το Σ/Κ , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση την Κυριακή.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί  4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές συννεφιές, με βροχές από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr