Κλείσιμο

Μέχρι την Τετάρτη καλοκαιρία , με υψηλές θερμοκρασίες . Από την Πέμπτη η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα Γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 24 με 26 βαθμούς και κατά τόπους στα ανατολικά Ηπειρωτικά έως  27 βαθμούς.

Την  Τρίτη και την Τετάρτη  καλοκαιρία αναμένεται στη χώρα μας , με γενικά αίθριο καιρό.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.  

Την Πέμπτη μετά το μεσημέρι στη Δυτική , την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι Βόρειοι Άνεμοι στο Αιγαίο , βαθμιαία , θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση , κυρίως στα Βόρεια.

Τέλος την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά και Νότια Ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι Βόρειοι στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός. Γενικά αίθριος. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη   

Καιρός.  Γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς  2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.   
 

Πηγή: skai.gr