Ήπια χειμωνιάτικος καιρός αυτήν την εβδομάδα. Δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας προς το τέλος της εβδομάδας.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα Συννεφιά παροδικά αυξημένη . Λίγες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα ανατολικά και τα νότια. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και Βόρεια  ορεινά - ημιορεινά. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν, Ανατολικοί – Βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 10 βαθμούς , στα Δυτικά έως 14 , και στην υπόλοιπη χώρα έως 12 με 13 βαθμούς.   

Την Τρίτη γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας , και μόνο στην Κρήτη είναι πιθανό να  σημειωθούν  ασθενείς βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι - Βορειοδυτικοί  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Τετάρτη , Πέμπτη και  Παρασκευή , Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια . Άνεμοι Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει άνοδο κυρίως την Παρασκευή.   

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη,  με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.  Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 10 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr