Κλείσιμο

Παραμένει το κρύο και οι χιονοπτώσεις στα Ανατολικά και Νότια . Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο το Σ/Κ.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Στην Ανατολική Θεσσαλία , στις Σποράδες , την Εύβοια και την Ανατολική Στερεά θα σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι. Στην Ανατολική Πελοπόννησο στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα , λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια έως 4 με 5 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά ,  έως 7 με 9 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 9 με 10 βαθμούς. 

Την Τετάρτη και την Πέμπτη , Στα ανατολικά ηπειρωτικά , την Εύβοια , στις Κυκλάδες και την Κρήτη ,  θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο  στα πεδινά , και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές στα κεντρικά με χαμηλό υψόμετρο. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή και κυρίως το Σ/Κ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο , και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις , κατά διαστήματα,  κυρίως στα Βόρεια – Βορειοανατολικά του Νομού.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία  έως 5 βαθμούς , στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί  4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία  έως 3 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr