Κλείσιμο

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού αυτήν την εβδομάδα. Σε περαιτέρω πτώση η θερμοκρασία το Σ/Κ.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Στα ανατολικά  και νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στα θαλάσσια και παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοανατολικής χώρας.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 9 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 12 με 13 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 15 βαθμούς. 

Την Τρίτη Συννεφιά παροδικά αυξημένη  με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και βαθμιαία και στην υπόλοιπη  χώρα.  Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα περιοριστούν στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη στα ανατολικά και  νότια με τοπικές βροχές στις Σποράδες , στην Εύβοια , τις Κυκλάδες και την Κρήτη, που βαθμιαία θα σταματήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Τέλος την Πέμπτη Λίγη  συννεφιά  που βαθμιαία στα δυτικά, και το Ανατολικό Αιγαίο θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη  με τοπικές βροχές στα Βόρεια και Ανατολικά μέχρι το απόγευμα.
Οι Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία  έως 12 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά  παροδικά αυξημένη. Άνεμοι Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία  έως 9 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr