Νέα επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη το απόγευμα και από τα Δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από την Τετάρτη. Από την Πέμπτη χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές στα Βόρεια.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , θα εκδηλωθούν στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στην Κεντρική Μακεδονία , την Ανατολική Θεσσαλία και στις Σποράδες.  Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Ανατολικοί – Βορειοανατολικοί  3 με 5 και στο Βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 13 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 15 με 16 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 18 βαθμούς. 

Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο ,  τα Ηπειρωτικά , στην Εύβοια και τις Σποράδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα στα Δυτικά θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι Άνεμοι θα πνέουν  στο Ιόνιο Ανατολικοί – Νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ , και στο Αιγαίο Ανατολικοί – Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Κεντρικά και Βόρεια.  

Την  Πέμπτη βροχές θα εκδηλωθούν σε όλη τη χώρα , καταιγίδες  κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές  και χιονοπτώσεις στα ορεινά , καθώς και στα  Βόρεια ημιορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα.  Την Παρασκευή,  ο καιρός θα είναι γενικά άστατος με  τις περισσότερες και εντονότερες βροχές  να εκδηλώνονται κυρίως στη  Βορειοανατολική Ελλάδα και το Ανατολικό  Αιγαίο.  Η ένταση των ανέμων τοπικά 6 με 8  μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές εκ νέου , κυρίως από το μεσημέρι. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί – Βορειοανατολικοί  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές και πιθανό σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί – Νοτιοανατολικοί  4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση.  Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr