Βροχερός καιρός και αυτήν την εβδομάδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από την Τετάρτη. Από την Πέμπτη χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές στα Κεντρικά και Βόρεια.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές  βροχές και σποραδικές καταιγίδες , που θα είναι κατά τόπους ισχυρές , στα δυτικά , την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά Ηπειρωτικά. Στην  υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν  από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι , στα Βορειοδυτικά έως  7 με 10 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές έως 14 με 17 και στη νότια νησιωτική χώρα έως  18 με 19 βαθμούς.

Την Τρίτη  Στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , οι οποίες στην κεντρική Μακεδονία , την Ανατολική Θεσσαλία και στις Σποράδες , θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά Ηπειρωτικά.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί - Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά και την Πέμπτη κυρίως στα Κεντρικά και Νότια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά , την Πέμπτη και σε ημιορεινές περιοχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.  Η ένταση των ανέμων τοπικά 6 με 7  μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα βροχής.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.   

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.    

Πηγή: skai.gr