Σήμερα Πέμπτη , θυελλώδεις Νοτιάδες , τοπικές βροχές και υψηλές θερμοκρασίες. Περισσότερες βροχές αναμένονται την Παρασκευή , άστατος ο καιρός και το Σ/Κ , πτώση της θερμοκρασίας

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα Δυτικά και βαθμιαία στα Κεντρικά και Βόρεια.  Λίγα χιόνια θα πέσουν στα Βορειοδυτικά ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Νότιοι - Νοτιοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ και  στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 19 με 20 βαθμούς.  

Την Παρασκευή Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα στη Δυτική Ελλάδα , στην Ανατολική Μακεδονία , τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά Ηπειρωτικά. Βαθμιαία από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν σημαντικά και θα εξασθενήσουν. Οι Άνεμοι θα πνέουν ,  Δυτικοί στο Ιόνιο , Νότιοι στο Αιγαίο , 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η  θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.   

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός και το Σ/Κ , με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα καθώς και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  6 με 8  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr