Τοπικές βροχές το Σ/Κ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Τη νέα εβδομάδα θα επικρατήσουν Νοτιάδες , και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή   Τοπικές Βροχές θα εκδηλωθούν στα ανατολικά και Νότια , που βαθμιαία θα περιοριστούν στα Νοτιοανατολικά.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι   3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 12 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 14 με 16 βαθμούς.  

Το Σάββατο Στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Στην  υπόλοιπη χώρα  λίγη  συννεφιά που βαθμιαία , στα Δυτικά ,  θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές . Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Ανατολικά και Νότια που βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη  και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Άνεμοι Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η  θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα στα δυτικά θα υπάρχει συννεφιά ,  παροδικά αυξημένη  και βαθμιαία τοπικές βροχές.  Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές συννεφιές. Άνεμοι Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με πιθανότητα βροχής κυρίως στα Βόρεια του νομού , μέχρι το μεσημέρι.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι   3 με 5  μποφόρ και στα ανατολικά 6. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

 Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία  έως 12  βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr