Κλείσιμο

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το απόγευμα και από τα Δυτικά , με βροχές , καταιγίδες , χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας. Αύριο Τρίτη θυελλώδεις Νοτιάδες

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Λίγη  συννεφιά που αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αυξηθεί. Στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές που το βράδυ στα Βορειοδυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι  Άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το βράδυ 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο βαθμιαία θα γίνουν Νότιοι 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 14 βαθμούς , στις υπόλοιπες περιοχές έως 15 με 17 και στη νότια νησιωτική χώρα κατά τόπους έως  18 με 19 βαθμούς.

Την Τρίτη  Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα αρχικά στο Ιόνιο , την Ήπειρο , τη Δυτική Στερεά , τη Δυτική Πελοπόννησο, και περίπου από το μεσημέρι , στη Θράκη , τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου , τα Δωδεκάνησα και πιθανό στην Κρήτη.   Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ , στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.  Η θερμοκρασία  θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.  

Την Τετάρτη Στη Δυτική Ελλάδα ο καιρός βαθμιαία  θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ , με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

Την Πέμπτη Λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , που από το απόγευμα θα αυξηθεί.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 με 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.   

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά , με πιθανότητα βροχής το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr