Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα Παρασκευή και ενισχυμένοι Βοριάδες στο Αιγαίο. Σε άνοδο πάλι η θερμοκρασία το Σ/Κ

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή  Στην Κεντρική Μακεδονία , Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια , στις Σποράδες και την Κρήτη, μέχρι το μεσημέρι, θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, που στη συνέχεια θα σταματήσουν.   Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι, στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ και  στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ανατολικά και Βόρεια έως 21 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 23 με 25 βαθμούς. 

Το  Σ/Κ Γενικά αίθριος καιρός. Οι Βόρειοι  Άνεμοι το Σάββατο θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 4 με 6  μποφόρ. Την Κυριακή θα γίνουν Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως την Κυριακή. 

Τη Δευτέρα , την Τρίτη και την Τετάρτη  καλοκαιρία αναμένεται στη χώρα μας, με γενικά αίθριο καιρό.  Οι Άνεμοι Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6.  Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ως προς τις μέγιστες τιμές της. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός. Λίγη συννεφιά.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  4 με 5 και στα Ανατολικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός.   Αυξημένη συννεφιά μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4  μποφόρ  και η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς.   
 

Πηγή: skai.gr