Χωρίς βροχές μέχρι και τα Θεοφάνια και υψηλές θερμοκρασίες. Το Σ/Κ λίγες βροχές στα Νότια – Νοτιοανατολικά. Αλλάζει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Γενικά αίθριος καιρός. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και στο  Νοτιοανατολικό Αιγαίο  τοπικά 6.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 16 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 19 βαθμούς.  

Την Πέμπτη Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό  Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Την Παρασκευή Θεοφάνια , στο Ιόνιο ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές , στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση , στα Βόρεια.   

Το Σ/Κ Λίγες  βροχές θα σημειωθούν στη Νότια – Νοτιοανατολική νησιωτική χώρα.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4  μποφόρ , από το απόγευμα στα Ανατολικά 5. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 3 με 4  μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr