Μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος, διατηρείται ο καιρός με τοπικές συννεφιές και θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη -  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 

Σήμερα Παρασκευή  Ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα Δωδεκάνησα.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και βόρεια έως 14 με 15 βαθμούς, και στην υπόλοιπη χώρα έως 17 με 19 βαθμούς.  

Το Σάββατο  ασθενείς βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή Πρωτοχρονιά , τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα , στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Τη Δευτέρα και την Τρίτη  γενικά αίθριος καιρός.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  2 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Τοπικές συννεφιές  με ομίχλες το πρωί και το βράδυ  .  Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr