Κλείσιμο

Χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα Τρίτη και Θυελλώδεις Βοριάδες. Από αύριο Τετάρτη και κυρίως από την Πέμπτη εξασθένηση των ανέμων και άνοδος της θερμοκρασίας.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη  Στη Θεσσαλία , Ανατολική Στερεά , Εύβοια , Κυκλάδες και Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα , λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Ιόνιο 4 με 6  μποφόρ , και στο Αιγαίο 7 με 9 μποφόρ , με εξασθένηση από το απόγευμα.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 9 βαθμούς  , στα Δυτικά και τις Κυκλάδες έως 14 με 15 βαθμούς ,  στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 17 με 18 βαθμούς. 

Την Τετάρτη ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν , στην Κρήτη ,στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Βόρειοι Άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ , με βαθμιαία εξασθένηση. Η  θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο , ως προς τις μέγιστες τιμές της.   

Πέμπτη , Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή Χριστούγεννα  λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ στα πελάγη  και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  συννεφιά , παροδικά αυξημένη κυρίως στα Βόρεια και Ανατολικά του νομού , όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι   5 με 7  μποφόρ, στα Ανατολικά 8 , με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί   3 με 4 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 9 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr