Χαμηλές θερμοκρασίες Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη και Θυελλώδεις Βοριάδες. Από την Πέμπτη εξασθένηση των ανέμων και άνοδος της θερμοκρασίας.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, στην Εύβοια, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη , θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 8 και πιθανώς από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 12 με 13 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 16  με 18 βαθμούς , στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 20 βαθμούς.  

Την Τρίτη Στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Σποράδες , την Εύβοια στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Την Τετάρτη ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν , στην Εύβοια , στις Κυκλάδες και  την Κρήτη ,στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Βόρειοι Άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο , ως προς τις μέγιστες τιμές της.   

Πέμπτη , Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή Χριστούγεννα  λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι Βόρειοι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ στα πελάγη  και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Αυξημένη  συννεφιά , με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στα Βόρεια του νομού. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά . Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  3 με 5 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr