Άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα Πέμπτη , σε υψηλά επίπεδα μέχρι την Κυριακή. Από τη Δευτέρα Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά , τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο , που βαθμιαία θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά ,  παροδικά αυξημένη.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 με 6  μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια έως 16 με 19 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 21 βαθμούς , στην Κρήτη έως 23 βαθμούς.

Την Παρασκευή γενικά βελτιωμένος καιρός , και μόνο στο  Ανατολικό Αιγαίο ίσως σημειωθούν λίγες βροχές. Οι Άνεμοι Νότιοι 5 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η  θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα.

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Βόρεια – Βορειοδυτικά και την Κυριακή στα Ανατολικά και Βόρεια. Από την Κυριακή θα επικρατήσουν Βοριάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα Βόρεια.  

Τη Δευτέρα και την Τρίτη Στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί   3 με 5 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.    

Πηγή: skai.gr