Τοπικές βροχές Πέμπτη και Παρασκευή στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Από το Σάββατο το απόγευμα και από τα Βορειοδυτικά επιδείνωση του καιρού. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά , τα Νότια, και το Ανατολικό Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα . Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 με 5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια έως 16 με 17 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 19 με 20 και στην Κρήτη έως 22 βαθμούς.  

Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Δυτικά και την Ανατολική Νησιωτική Χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 με 5 μποφόρ , στα πελάγη βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.  

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο. Από το βράδυ στα Βορειοδυτικά , οι βροχές θα ενταθούν , θα εκδηλωθούν καταιγίδες και την Κυριακή τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη σχεδόν τη χώρα.  Η θερμοκρασία Το Σάββατο θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα , την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Νότιοι  2 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr