Τοπικές βροχές , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και το Σάββατο

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη , Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές κυρίως στα Δυτικά , όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι και  στο Αιγαίο Βόρειοι   3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 14 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 16 με 18 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 18 με 19 βαθμούς.

Την Τετάρτη Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά – Κεντρικά και Νότια.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά και την Ανατολική Νησιωτική Χώρα. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 με 5 μποφόρ , την Παρασκευή στα πελάγη βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τέλος Το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Βορειοδυτικά , που το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί  2 με 4 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr