Κλείσιμο

Ήπιος καιρός , με τοπικές βροχές , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και το Σάββατο

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Στα Δυτικά και Βόρεια θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές και στα Δυτικά,  σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί  5 με 7  μποφόρ , και στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 15 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα  υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 17 με 19 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 19 με 20 βαθμούς.

Την Τρίτη στα Δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με σποραδικές  βροχές κυρίως στα Κεντρικά Ηπειρωτικά. Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι και  στο Αιγαίο Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά – Κεντρικά και Νότια.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι Νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Δυτικά και την Ανατολική Νησιωτική Χώρα. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη.

Τέλος Το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Βορειοδυτικά. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί  2 με 3 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 13  βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr