Τετάρτη και Πέμπτη βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Παρασκευή και Σ/Κ δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές, με εξαίρεση τη Δ- ΒΔ Ελλάδα το Σ/Κ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη  Στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , στο Αιγαίο , την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και το βράδυ θα βρέξει στα Δυτικά – Νοτιοδυτικά. Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ , από το απόγευμα 7 με 8 μποφόρ, και στο  Αιγαίο Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 12 βαθμούς , στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 15 με 17  βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 18 βαθμούς.  

Την Τετάρτη Αρχικά στα Δυτικά και γρήγορα στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν  βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί  Νοτιοανατολικοί , στο Ιόνιο αρχικά 7 με 8 μποφόρ ,  από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

Την Πέμπτη αρχικά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές , που από το απόγευμα  όμως βαθμιαία θα εξασθενήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σ/Κ βροχές αναμένονται στα Δυτικά – Βορειοδυτικά.  

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί  4 με 5 μποφόρ , και στα Ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και το βράδυ θα βρέξει.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr