Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση το Σάβ/Κυρ . Δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή Στην Ανατολική Μακεδονία , τη Θράκη , το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα , μέχρι νωρίς το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 , με εξασθένηση από το απόγευμα.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 15 βαθμούς  και στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 19 βαθμούς.  

Το Σάββατο Σε όλη τη χώρα θα υπάρχει λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Ωστόσο από το απόγευμα στα Δυτικά η συννεφιά θα αυξηθεί  και στο Ιόνιο θα βρέξει.  Οι Άνεμοι θα πνέουν , στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Την Κυριακή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά και το Ιόνιο.   Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ , και στο Αιγαίο Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Ανατολικά και Νότια.  Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί - Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί  4 με 6  μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ , με βαθμιαία εξασθένηση.  Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.  

Πηγή: skai.gr