Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα Τετάρτη. Από αύριο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση το Σάββατο

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές . Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα στη Δυτική Ελλάδα , τη Δυτική Κρήτη , στις Κυκλάδες , το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Μέχρι αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν παντού.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δυτικοί 5 με 7 μποφόρ ,  στο Αιγαίο αρχικά Νότιοι 7 με 8 μποφόρ , από το απόγευμα θα γίνουν Δυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 18 βαθμούς  και στην υπόλοιπη χώρα έως 20 με 22 βαθμούς.  

Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Ανατολική και  Νότια νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγη συννεφιά. Την Παρασκευή Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα  Ανατολικά και Νότια ίσως σημειωθούν λίγες βροχές. Θα επικρατήσουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί  Άνεμοι 5 με 6 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή θα βρέξει στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση το Σάββατο.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  5 με 7 μποφόρ , με εξασθένηση.  Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  4 με 5 μποφόρ , με εξασθένηση.  Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr