ΚΑΙΡΟΣ

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο τοπικές βροχές κυρίως στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Την Κυριακή νέο Βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας μας στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δυτικά , τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι - Νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια  έως 20 βαθμούς  , και στην υπόλοιπη χώρα έως 22 με 23 βαθμούς.  

Το Σάββατο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο , το βράδυ θα βρέξει και στα Βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο βαθμιαία 8. Η θερμοκρασία έως 21 με 23 βαθμούς.

Την Κυριακή βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά.  Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι τοπικά έντονα στα Δυτικά. Οι Νοτιάδες στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα Σε όλη τη χώρα θα υπάρχει αυξημένη  συννεφιά  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , πιθανώς κατά τόπους ισχυρές , κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο.  Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Οι Άνεμοι βαθμιαία θα γίνουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Τοπικές συννεφιές.  Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  3 με 4  μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.   
 

Πηγή: skai.gr