Βελτιωμένος καιρός , κανονικές θερμοκρασίες μέχρι την Παρασκευή

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα , το πρωί δεν αποκλείεται  να είναι έντονα στα Δωδεκάνησα, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα Νότια - Νοτιοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 21 με 22 βαθμούς.

Την Τρίτη λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα για σποραδικές βροχές στη Μακεδονία.  Άνεμοι Βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τετάρτη και Πέμπτη , λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος Παρασκευή και Σάββατο Λίγη συννεφιά  που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθεί.  Από την  Παρασκευή το βράδυ  στα Βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές που το Σάββατο θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και το Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5  μποφόρ και στα Ανατολικά βαθμιαία 6. Η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.   

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.   
 

Πηγή: skai.gr