Κακοκαιρία το Σ/Κ με βροχές , καταιγίδες τοπικά ισχυρές , και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας .

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή , Αρχικά αίθριος καιρός , από το απόγευμα όμως στα Δυτικά θα συννεφιάσει και το βράδυ στα Βορειοδυτικά θα βρέξει . Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 23 με 25 βαθμούς.  

Το Σάββατο αρχικά στα Δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες . Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά  αρχικά στα Δυτικά , και από το βράδυ στην ανατολική Πελοπόννησο, την κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Εύβοια την ανατολική Θεσσαλία, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία.  Οι Νότιοι Άνεμοι στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή , Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα κυρίως στην Κεντρική την Ανατολική  Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική  Στερεά - Εύβοια, την Πελοπόννησο, το Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.  Οι Νοτιάδες 6 με 7 μποφόρ και  η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Τη Δευτέρα οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στα Ανατολικά και Νότια και θα εξασθενήσουν.  

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Γενικά Αίθριος. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  3 με 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.   

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , που βαθμιαία θα αυξηθεί.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.   
 

Πηγή: skai.gr