Καλοκαιρία σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή με υψηλές θερμοκρασίες. Βροχές , καταιγίδες τοπικά ισχυρές , και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας το Σ/Κ

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Γενικά αίθριος καιρός.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά μέχρι 5  μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 27 με 28 βαθμούς και στα Νησιά έως 24 με 26 βαθμούς.

Την Παρασκευή Αρχικά αίθριος καιρός , από το απόγευμα όμως στα Δυτικά θα συννεφιάσει και το βράδυ στα Βορειοδυτικά θα βρέξει . Άνεμοι Νότιοι στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Το Σάββατο αρχικά στα Δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες ,  τοπικά ισχυρές κυρίως στα Δυτικά. Οι Νότιοι Άνεμοι στα πελάγη 5 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή , Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα. Οι Νοτιάδες 6 με 7 μποφόρ και  η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.        

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός.  Αίθριος.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4  μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη   

Καιρός. Λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις  2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.  
 

Πηγή: skai.gr