Περιορισμένη αστάθεια μέχρι το Σάββατο , εντείνεται την Κυριακή και τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου , της Μακεδονίας και της Κρήτης , είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 30 με 31 βαθμούς , και στα Νησιά έως 26 με 28 βαθμούς.  

Την Πέμπτη λίγες βροχές θα σημειωθούν στις Κυκλάδες , την Κρήτη , το Ανατολικό Αιγαίο , τα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι – απόγευμα , μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι Άνεμοι Βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Την Παρασκευή και το Σάββατο , Γενικά αίθριος  , με απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά. Οι Άνεμοι Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο τοπικά 6.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 και στα Ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία:  έως 30 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι: ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία:  έως 29 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr