Βροχές σήμερα Παρασκευή στα Κεντρικά και Νότια- Η αστάθεια περιορίζεται το Σ/Κ και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος - Η θερμοκρασία σε άνοδο

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως  στα Δυτικά – Κεντρικά και Νότια , που βαθμιαία μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο.   Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, και στα Νότια  τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 27 με 29 , τοπικά έως 30  βαθμούς , και στα Νησιά έως 24 με 26  βαθμούς.  

Το  Σ/Κ , αλλά και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος Γενικά αίθριος καιρός με απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο , και η ένταση των ανέμων στο Αιγαίο τοπικά έως 6  μποφόρ.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές , κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.  Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 26 με 27 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα , στα γύρω ορεινά ίσως σημειωθούν λίγες μπόρες.  Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 28 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr