Κλείσιμο

Τελειωμό δεν έχουν οι βροχές και οι καταιγίδες σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή. Βελτιώνεται το Σ/Κ, ωστόσο δε θα λείψουν οι απογευματινές μπόρες στα Ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  , σχεδόν  σε όλη τη χώρα θα σημειωθούν  τοπικές βροχές. Καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο  , και το μεσημέρι απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Το βράδυ στα Δυτικά – Βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν αρχικά Νότιοι και βαθμιαία Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 20 με 22 βαθμούς , και στα Νότια τοπικά έως 23 βαθμούς. 

Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Ανατολικά και το μεσημέρι – απόγευμα μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στα Ηπειρωτικά . Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Νότια. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Το  Σάββατο ,Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Ανατολική Θεσσαλία , Ανατολική Στερεά , Εύβοια , στο Αιγαίο και την Κρήτη, που μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στην Κρήτη.  Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές μπόρες  το μεσημέρι – απόγευμα , στα Ηπειρωτικά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ , και στο  Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα Δυτικά.

Τέλος την Κυριακή Γενικά αίθριος καιρός , με απογευματινές μπόρες στα Ηπειρωτικά , κυρίως ορεινά. Οι Βόρειοι Άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , οπότε και θα σημειωθούν τοπικές  βροχές , ίσως και παροδική καταιγίδα. Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Νότιοι και βαθμιαία Βόρειοι   3 με 4 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά παροδικά αυξημένη , με βροχές κατά διαστήματα κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα , οπότε δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και καταιγίδα.   Άνεμοι: Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 20   βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr