Κλείσιμο

Περιορισμένη αστάθεια το Σ/Κ , περισσότερες βροχές τη Δευτέρα , στα Δυτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Αιγαίο , την Εύβοια  , στην Κρήτη και το Καστελλόριζο , που βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα , λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , στο Αιγαίο 4 με 6  και στα Δωδεκάνησα  τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 20 με 22  βαθμούς.  

Το Σάββατο Γενικά αίθριος καιρός με απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά.  Οι Άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο Βόρειοι  4 με 5 , στα νοτιοανατολικά 6 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή Λίγη συννεφιά , με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και το μεσημέρι – Απόγευμα μπόρες στα Ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι Άνεμοι θα πνέουν , στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ , στο Αιγαίο Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα Νοτιοανατολικά 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος τη Δευτέρα Τοπικές βροχές ή μπόρες θα σημειωθούν αρχικά στα Δυτικά και Νότια και το μεσημέρι απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Η  ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Τοπικές συννεφιές.  Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι  3 με 5  μποφόρ , με εξασθένηση.  Η Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές συννεφιές.   Άνεμοι: Βορειοδυτικοί  3 με 5  μποφόρ , με εξασθένηση . Θερμοκρασία: έως 20 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr