Κλείσιμο

Άστατος θα είναι ο καιρός μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σήμερα και αύριο και μικρή πτώση το Μ. Σάββατο.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα , λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι Θα πνέουν Δυτικοί  - Βορειοδυτικοί 4 με 6  και στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια και το Αιγαίο έως 19 βαθμούς , και στα Ηπειρωτικά έως  20 με 21  βαθμούς.

Τη Μεγάλη  Πέμπτη Γενικά αίθριος καιρός  , με μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας.  Άνεμοι  Νότιοι 4 με 6  μποφόρ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά -Κεντρικά και Βόρεια και κυρίως στα Βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Άνεμοι Νότιοι 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7  , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

Το Μεγάλο Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Βορειοδυτικά , τα   Βορειοανατολικά και το Βορειοανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι Άνεμοι Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

 Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι: Δυτικοί  3 με 5  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη  συννεφιά πρόσκαιρα αυξημένη  το μεσημέρι και το απόγευμα.  Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 19 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr