Κλείσιμο

Σήμερα Πέμπτη η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση , τοπικές βροχές στα Βόρεια . Ενισχυμένοι Βοριάδες το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Αρχικά αίθριος καιρός , από το μεσημέρι όμως στα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει. Το απόγευμα , στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ , στο Αιγαίο 4 με 6 , από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 24 με 26 βαθμούς.  

Την Παρασκευή ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Κεντρική  Μακεδονία , τη Θεσσαλία , Ανατολική Στερεά , Εύβοια και Βόρεια Κρήτη.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά.  Άνεμοι Βόρειοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση , κυρίως στα Ανατολικά και Βόρεια. 

Το Σ/Κ τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο και η θερμοκρασία κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.  Δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές.  

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός. Γενικά αίθριος.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5  μποφόρ, βαθμιαία στα Ανατολικά 6. Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη   

Καιρός.  Το μεσημέρι – απόγευμα είναι πιθανό να βρέξει.   Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς  2 με 3  μποφόρ και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.   
 

Πηγή: skai.gr