Βροχές και καταιγίδες , σήμερα Παρασκευή κυρίως στα Ανατολικά και Νότια. Από το Σ/Κ ο καιρός βελτιώνεται και η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο από την Κυριακή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή Αρχικά στις περισσότερες περιοχές θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές , στα Νότια σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα Ορεινά , πιθανόν πρόσκαιρα στα Κεντρικά και Βόρεια ημιορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα , στις Κυκλάδες την Κρήτη , τα Δωδεκάνησα και τη Νότια Πελοπόννησο. Πάντως γρήγορα θα σταματήσουν στα Βόρεια και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη και θα εξασθενήσουν. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι ,  στο Ιόνιο αρχικά 6 με 7 μποφόρ , γρήγορα θα εξασθενήσουν και στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 12 με 13 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 14 με 16 βαθμούς , στα Δωδεκάνησα έως 17 βαθμούς. 

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη , που την Κυριακή θα περιοριστούν στην Κρήτη και βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Βόρειοι Άνεμοι το Σάββατο στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, την Κυριακή μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία , σε άνοδο κυρίως την Κυριακή. 

Τη Δευτέρα γενικά αίθριος καιρός και την Τρίτη αραιή συννεφιά. Η ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τη Δευτέρα.    

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά , με τοπικές βροχές , κυρίως  στα Βόρεια του νομού , που από το απόγευμα βαθμιαία  θα σταματήσουν. Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και στα Ανατολικά 8.  Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές συννεφιές.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση. Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr