Κλείσιμο

Επιδείνωση του καιρού σήμερα Τετάρτη- Πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Πέμπτη και ενισχυμένοι Βοριάδες- Σε άνοδο και πάλι η θερμοκρασία την Κυριακή

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Αναμένεται επιδείνωση του καιρού, έτσι αρχικά στα Δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα , θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα , το πρωί στα Δυτικά και από το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , από το απόγευμα στο Ιόνιο , θα γίνουν Βορειοδυτικοί και το βράδυ θα ενισχυθούν.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 14 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 18 βαθμούς.  

Την Πέμπτη , Προβλέπεται συννεφιά  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στις Κυκλάδες , την Κρήτη , το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.  Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά , το πρωί και το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της Βορειοδυτικής χώρας.  Οι Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Παρασκευή Στην ανατολική και νότια χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες το βράδυ  θα περιοριστούν στις Κυκλάδες , την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος Το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη , που την Κυριακή θα περιοριστούν στην Κρήτη και βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Βόρειοι Άνεμοι το Σάββατο στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, την Κυριακή θα εξασθενήσουν λίγο . Η θερμοκρασία , σε άνοδο την Κυριακή.    

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί και θα  σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές , ίσως και  παροδική καταιγίδα.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , το βράδυ θα γίνουν Βορειοδυτικοί.   Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , που βαθμιαία θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.   Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 με 4 μποφόρ , το βράδυ θα γίνουν Βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr