ΚΑΙΡΟΣ

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Τρίτη. Επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη . πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη , σε άνοδο και πάλι την Κυριακή.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη  Γενικά αίθριος καιρός . Το βράδυ στα Βορειοδυτικά θα συννεφιάσει και τη νύχτα θα βρέξει. Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ , με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο βαθμιαία θα γίνουν  Νότιοι  4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 16 με 18 βαθμούς.  

Την Τετάρτη αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές  βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα , το πρωί στα Δυτικά – Βορειοδυτικά και το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Από το απόγευμα  στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και το βράδυ θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη Συννεφιά  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά Ηπειρωτικά. Οι Άνεμοι Βαθμιαία θα γίνουν παντού Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 8. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τέλος την Παρασκευή Στην ανατολική και νότια χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες το μεσημέρι θα περιοριστούν στις Κυκλάδες , την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.    

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος καιρός.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ , και στα Ανατολικά πρόσκαιρα 6 , με εξασθένηση.  Η θερμοκρασία  έως 17 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , που βαθμιαία θα αυξηθεί.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr