Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αύριο Τρίτη. Επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη . πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και το  Καστελλόριζο  θα υπάρχει συννεφιά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι  Άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ , με εξασθένηση.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 15 βαθμούς  και στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 17 βαθμούς.  

Την Τρίτη Γενικά αίθριος καιρός , με τοπικές συννεφιές στην Κρήτη όπου είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές  βροχές. Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο Βόρειοι 5 με 7 , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τετάρτη αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές  βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στα Δυτικά – Βορειοδυτικά ( Κυρίως Βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο) και στο Ανατολικό – Βορειοανατολικό Αιγαίο (Κυρίως Λέσβο και Χίο).   Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βορειοδυτικά.

Την Πέμπτη Συννεφιά  με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας , σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δυτικά , τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι Άνεμοι Βαθμιαία θα γίνουν παντού Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 8. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τέλος την Παρασκευή Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο θα σημειωθούν  τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη στα Βόρεια και Ανατολικά του νομού , όπου ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ .  Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη  συννεφιά  . Άνεμοι: Βόρειοι  4 με 5 και μέχρι το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 15 βαθμούς.  

Πηγή: skai.gr