Άστατος καιρός την Παρασκευή και το Σ/Κ. Πτώση της θερμοκρασίας το Σ/Κ

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου , όπου ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί , στο Ιόνιο  4 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 19 με 20 βαθμούς ,  και τοπικά έως 21 με 22 βαθμούς.  

Την Παρασκευή Στα δυτικά, τα Κεντρικά , τα βόρεια, και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου , από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές και στα Δυτικά , σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά ,  παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , από το απόγευμα στα πελάγη τοπικά 7.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. 

Το Σάββατο Αρχικά στις περισσότερες περιοχές θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , που γρήγορα θα περιοριστούν στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο και θα εξασθενήσουν.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Τέλος την Κυριακή θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα Ανατολικά και Νότια , που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση , σε όλη τη χώρα και θα φθάσει , σχεδόν στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία  έως 18 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr