Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σήμερα Πέμπτη. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και αύριο ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν , κυρίως στα Ανατολικά Ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα , στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά. Από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί – Βορειοανατολικοί  4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 28 με 30 βαθμούς , και στα Νησιά  έως 30 με 31 βαθμούς.

Την Παρασκευή ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , που γρήγορα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί , και θα παραμείνει βελτιωμένος το Σ/Κ. Θα ενισχυθούν οι Βοριάδες στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.   

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά με τοπικές βροχές κατά διαστήματα , το πρωί και σποραδικές καταιγίδες  κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια. Βελτίωση από το απόγευμα.   Οι άνεμοι  θα πνέουν  Βόρειοι 4 με 5 και στα Ανατολικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά με βροχές κατά διαστήματα.  Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr