Βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες σήμερα Τετάρτη , από την Πέμπτη το μεσημέρι βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Πτώση της θερμοκρασίας.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες . Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στο Ιόνιο, την στην Α και Ν  Θεσσαλία, τη Στερεά , την Πελοπόννησο , στις Σποράδες, την Εύβοια, τη δυτική Κρήτη και πιθανώς στις δυτικές Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 και στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 26 με 28 βαθμούς.

Την Πέμπτη οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στα Ανατολικά και Νότια και βαθμιαία θα εξασθενήσουν , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή θα σημειωθούν λίγες βροχές στα Ανατολικά και Νότια και το μεσημέρι απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. άστατος , με τοπικές βροχές και καταιγίδες , κατά διαστήματα. Οι άνεμοι  θα πνέουν  Βόρειοι  3 με 5  μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.   

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι . Άνεμοι: Β  3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr