Κλείσιμο

Βελτιώνεται ο καιρός από σήμερα το απόγευμα - Ενισχυμένοι Βοριάδες στο Αιγαίο, μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Εξασθένηση των ανέμων και άνοδος της θερμοκρασίας προς στο τέλος της εβδομάδας

Η πρόγνωση του καιρού από τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα!!  

Σήμερα Δευτέρα, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης), τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, που από το απόγευμα βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 5 με 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 28 με 30 βαθμούς, στα Δυτικά τοπικά έως 31 βαθμούς. Την Τρίτη λίγες βροχές είναι πιθανό θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και κυρίως στη Μακεδονία. Β-ΒΑ άνεμοι στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι Β Άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη. Τέλος την Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές συννεφιές στα Δυτικά. Οι Βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Αττική

Καιρός: Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι Άνεμοι θα πνέουν Β 4 με 5 μποφόρ, στα Ανατολικά 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η Θερμοκρασία: έως 29 βαθμούς.

Θεσ/νίκη

Καιρός: Συννεφιά με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι  θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr