Περιορισμένη αστάθεια το Σ/Κ - Βαθμιαία ενίσχυση των Βορείων ανέμων από την Κυριακή - Αστάθειας συνέχεια …. τη Δευτέρα

Η πρόγνωση του καιρού από τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη

Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ !!  

Σήμερα Παρασκευή, στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Β – ΒΑ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 32 με 33 βαθμούς και στα Νησιά έως 30 με 32 βαθμούς.

Το Σάββατο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Αν. Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες και το Β. Αιγαίο που βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ν. Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Την Κυριακή στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, στις Σποράδες και τη Β. Εύβοια θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές ή μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά οι άνεμοι Β 4 με 5 μποφόρ, και στο ΝΑ Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική 

Καιρός: Λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες Οι Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 33 βαθμούς   

Θεσ/νίκη

Καιρός: Ο καιρός θα είναι άστατος, με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα  Οι άνεμοι  θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

 
 

Πηγή: skai.gr